top of page

Luovuuteni kukkia

Eteeriset öljyt ja käsityöt

Olen aina rakastanut luoda käsilläni erilaisia asioita.

Halu luoda kauneutta itselle ja muille.

Halu luoda taidetta, niin taulujen kuin käsitöiden muodossa. 

Antautua luomisen virtaan ja ihmetellä itsekin mitä sitä tuli taas keksittyä.

Pitää hauskaa ja iloita .

IMG_1719.jpg

Eteeriset öljysekoitukset

Aivan kaikessa on jonkin tarinan alku, niin myös öljysekoituksieni synnyssä.

Ensimmäinen ölysekoitukseni, #pelkäälovee, syntyi sydämen avaamiseen kun työskentelin Mariannen kanssa hänen Ryhti66-retriiteillä. 

Pyhä Nainen syntyi omaan naiseuteen nousemisen avuksi.

Pyhä Mies syntyi vastaavaksi miehille.

Ja eräänä aamuna herättyäni oli yön aikana latautunut informaatio öljysekoituksesta, joka auttaa omassa voimassa ja olemuksessa olemisessa ja siihen nousemisessa.

 

Pidän näitä sekoituksia jonkinlaisina ihmeinä. Ne tulivat kanavoituina, ja ovat olleet suurena apuna omalla transformaation matkallani. Sydämestäni jaan nämä kanssasi, avuksi omalle matkallesi.

10ml pullo 33€ kpl.

Intuitiivinen personoitu öljysekoitus matkallesi 44€ kpl.

Otathan yhteyttä.

Rumpukapulat

Kesällä 2022 tein ensimmäisen oman rumpuni.

Se oli jännittävää ja uppouduinkin se tekemiseen koko sydämelläni. Jostain syystä kuitenkin itse kapulan tekeminen oli minulle mielenkiintoisempaa. Kuinka saada siitä soiva ja kaunis samanaikaisesti. Miten saada kaunis rumpu kertomaan tarinaansa kapulan avulla. Näin alkoi kapuloiden teko meditaatiot.

Rumpukapuloita syntyi ensin kovia. Ääni niistä lyhyt ja kova. Sitten eräs asiakas auttoi minua ymmärtämään, että pehmeä tuo pidemmän äänen. Syntyi sarja pehmeitä. Viimeisenä syntyi ns. vahingon seurauksena näiden sekoitus, ikäänkuin oma leimani. Voin vain todeta että ääni on ihan omaa luokkaansa. Valikoin puusta pudonneita oksia, jotka tuntuvat hyvältä kädessä ja jätän ne mahdollisimman luonnon muovaamiksi.

Rumpukapuloita siis kaupan sekä valmiita, että tilauksesta. Hinnat 20€ - 40€ kpl.

Otathan yhteyttä.

70896618863__A9EF8734-0131-4F5A-BB00-5FE1B47DAAF8.jpg
IMG_3708.jpg

Rumpulaukut

Tehtyäni rummun itselleni, näin yhdessä miitissä että usella on laukku jossa kuljettavat rumpujaan. Siitä sitten inspiroituneena päätin tehdä sellaisen itselleni.

Olen suuri kierrätyksen ystävä, joten päädyin tekemään laukun matosta, vyöstä ja pienestä naisten käsilaukusta.

Persoonallisia rumpulaukkujani on mennyt jo useammalle. Ennenkuin kerään materiaalit, tutustun hieman sinuun, pyydän värimaailman ja sitten ompelen laukun käsin. Niin että se on purettavissa ja erilliset osat voi ottaa uudestaan käyttöön sen ollessa mahdollista. Eli vaikka kuvassa olevan oman laukkuni maton voi laittaa takaisin lattialle ja laukun ottaa takaisin käyttöön.

Laukun hinta 90€.

Otathan yhteyttä.

bottom of page