top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

ELÄMÄLLE KIITOS

Päivitetty: 6. kesäk. 2023

Vuosi 2022 tuli ja meni. Kiitos elämälle sen 2022 antamista opeista, niistä katkeran suloisistakin hetkistä mitä kohtasin. Sillä jokainen niistä on ollut opettajani. Oman tieni viitoittaja. Kaiken kokoisia ja erilaisia helmiä elämäni helminauhaan. Kiitollisuudesta. Ymmärryksestä. Tietoisuudesta. Siitä ilosta ja voimasta joka meissä jokaisessa on. Omasta valosta ja rakkaudesta ja niiden tuomasta voimasta. Herkkyydestä. Piilotetuista tunteista, häpeästä, niiden syistä ja opeista. Omasta olemuksesta,naiseudesta, taidoista, kokemuksesta jne...


Jaksan ihmetellä tätä ihmisen matkaa. Miten jokaisella on oma totuutensa, ymmärryksensä ja tietoisuutensa. Miten kukin käyttää niitä. Miten jokaisella on mahdollisuus muuttua oivaltaessaan jotain.

Vapautua sen myötä. Ja vapaus valita toisin.

Kuunnellen omaa sydäntään, sen viisautta.

Ymmärtäen, että kaikki mitä tekee itselleen, tekee myös toisille. Niin mielenkiintoista jo senkin takia, että mitä enemmän me teemme näitä 'harjoituksia' sen enemmän me muutumme, kaikki yhdessä. nostaen omaa sekä kollektiivista tietoisuutta.


Tässä uudessa ajassa, mihin olemme astuneet, kauan sitten unohtuneet perusasiat palaavat käyttöömme. Yksi niistä on se, että muistamme oman luomisvoimamme. Miten vahvoja olemme valo-olentoina. Meidän Pyhissä Olemuksissamme. Ja miten esimerkiksi luomme. Sanotaan nyt vaikka niin, että oma ajatus, puheet ja teot ovat yhdessä linjassa. Kuuntelemalla itseämme ja kehoamme, elämällä omassa totuudessamme. Olemalla rehellinen itselle ja muille. Ottamalla vastuun omasta elämästään, valinnoistaan, teoistaan, luomisestaan, puheistaan ja ajatuksistaan. Siitä miten käsittelee omat asiansa. Ajattelemalla mitä voi oppia esim silloin kun tuntuu että asiat menee putken vierestä. Ja mitä voi oppia silloin kun asiat menee putkeen. Miltä se tuntuu? Käyttämällä erottelukykyään pääsee pitkälle.


Miten sinä olet valmis muuttumaan?

Mitä sinä haluat luoda? Me yhdessä teemme / rakennamme sen muutoksen mitä olemme kaivanneet / etsineet / pyytäneet.

Me yhdessä.

Sinä, minä, me kaikki.


Olkoon vuosi 2023 rakkauden, ymmärryksen ja oman valosi Pyhä Liitto. Anna valosi loistaa.


Tsekkaa myös virtuaalinen käyntikorttini:


Rakkaudella,


Ulrika

💜


Ps. Laitan taas etähoidot ja meditaatiot ryhmille sivuilleni. Uusi vuosi, uusia tapoja.

Tervetuloa tutustumaan.76 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

KEHO

コメント


bottom of page