top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

EROTTELUKYVYSTÄ

Päivitetty: 4 päivää sitten

Sisällämme on kompassi, eräänlainen opas jonka tarkoitus on auttaa seuraamaan sydämen / sielun ääntä. Omaa elämän suunnitelmaa.

Toiset osaa kuunnella ja luottaa sen ohjaukseen ehdoitta. Jotkut ovat sulkeneet sen kokonaan ajatellen, että se on jonkun sortin hömpötystä. Ja joillakin se on on/off riippuen tilanteesta tai siitä onko sydämessään vai mielessään.


Sanonta ”kaikki tiet vie Roomaan” on hyvinkin paikkaansa pitävä myös sielun osalta. Käykö elämänsä aikana itse Roomassa tai ei, on sivuseikka. Vertauskuvallisesti sanonta kertoo, että kaikki valintamme vie meidät niinhin kokemuksiin mitä elämässämme on tarkoitus kokea. Joskus nopeammin, joskus hitaammin. Riippuen siitä, mitä valintoja olemme tehneet. Sekä miten nopeasti olemme oppineet valinnoistamme.


Miten erottelukyky sitten tähän kaikkeen liittyy?


Erottelukyky auttaa meitä matkallamme. Olemme täällä oppimassa miten rakastaa itseä, ehdoitta. Ja muita kuin itseä, ehdoitta. Iso on oppi meille kaikille. Siinä sitten jokaisella mausteena omat opit siihen päälle. Vapautuaksemme erillisyyden illuusiosta.

Erottelukyky ilmenee esimerkiksi tunteena. Vetääkö jokin asia puoleensa vai työntääkö se pois. Tuleeko hyvät tuntemukset vai puistattaako. Syttyykö liekkeihin vai voiko vähempää kiinnostaa, ja niin edelleen. Ohjausjärjestelmä toimii koko ajan, kun laskeutuu mielestä sydämeen. Luottaen siihen ja ollen avoin sen ohjaukselle. Rehellisyys itselle itsestä on avain asemassa.


On aivan sama mitä ”mieltä” joku on. Se on mielen mielipide. Opittua faktaa tms. Se on oman totuuden väittelemistä.

Kun on omassa valossa / totuudessa, voi puhua omaa sydämen totuuttaan. Puhuen ”minusta”, jättäen koko mielen omaan arvoonsa.

Mielellä on tärkeä tehtävä varoittaa vaarasta. Mielen johtaessa elämää, erottelukyky hämärtyy ja hämärtyy.


Ollaan rehellisiä ja armollisia itsellemme omalla matkallamme. Ja kunnioitetaan toistemme matkoja. Meidän kaikkien matkat on yhtä arvokkaita ja merkityksellisiä. Meidän kaikkien opit ja peilit on yhtä opettavaisia, kun osaamme kuunnella omaa viestitysjärjestelmää. Laskeutua mielen ”miksi”-asenteesta sydämen ”mitä/miten”-voimaan. Käyttäen omaa erottelukykyä tilanteessa kuin tilanteessa.


Rakkaudella ja ilolla,


Ulrika

💜

♾️


Ps. Kevätsiivouksen voi tehdä myös omille energioille. Vapaat ajat energiahoitoihin ja valmennukseen löytyy ajanvarauksesta.

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page