top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

LISÄÄ KIITOLLISUUTTA

Lisää kiitollisuutta laulaa Jukka-Poika. Sitä jos mitä tämä maailma tarvitsee. Ja aiheita mistä voi olla kiitollinen on rajattomasti. Sillä kaikesta voi olla kiitollinen. Aivan kaikesta.

Se mihin keskittyy, lisääntyy. Aina. Se mihin keskityt heijastuu myös elämääsi. Elämäsi on siis ajatuksiesi, tekojesi ja sanojesi summa. Voi kuulostaa aika ’kovalta’, mutta niin se vaan on. Silleen tämä maailmankaikkeus ja sen lait toimii. Tilaat ja saat. Vaikka on ajattelematta koko asiaa.

Ajatellaan esimerkiksi tätä ’aikaa’ missä elämme. Tuntuu, että moni on saattanut itsensä sairastumisen pelkoon, kiitos median kovan otteen. Kun ajattelee sen myötä ”minä en halua sairastua” niin todellisuudessa viestittää alitajunnalleen ”minä haluan sairastua”. Miten niin ajattelet? Alitajunta, sekä maailmankaikkeus, ovat tuntematta kieltomuotoja. Ne menee ohi kuin idän pikajuna, jolloin kaikki se mitä jää jäljelle toteutuu...


Eli oikeastaan kysymys kaikkeen on, mitä minä oikeasti haluan? Ja miltä se saa sinut tuntemaan? Ja kun se, mitä haluat, saa sinut sekä sielusi iloitsemaan & laulamaan voit onnitella itseäsi. Olet askeleen lähempänä sitä mikä auttaa sinua olemaan oma itsesi ja tekemään sitä mikä vie sinua kohti määränpäätäsi.

Kaikki elämässä menee kuin portaissa kävely. Otetaan askel kerrallaan, että on tarpeetonta palata taaksepäin. Mihin sitten ollaan matkalla? Jokaisella on luonnollisesti omat unelmat mitä kohti mennään. Samaan aikaan opettelemme rakastamaan itseämme ja muita kuin itseämme. Ehdoitta, myötätunnolla ja armolla. Kaikella Rakkaudella. Tuomitsematta. Se miten sinne määränpäähän pääsee, ja mitä on tehtävä sinne päästäkseen, aukeaa askel askeleelta. Ihan luonnollisesti. Elämä auttaa. Intuitiosi opastaa. Ja luottamus / usko kantaa. Mieli on kiinnostunut heti mitä ja miten, vaikka se on täysin tarpeetonta. Sydän tuntee tien kun avaat itsesi tälle uudelle tietoisuudelle missä elämme ja toimimme. Rakkaus sinussa on oppaasi kohti portaikkosi ylätasannetta.

Koska sanoillamme, ajatuksillamme ja teoillamme manifestoimme elämäämme kaiken mitä meillä on, on syytä alkaa tiedostamaan mitä sitä ajattelee jne. Voit ajatella kaikkea ”lähettämääsi” bumerangina. Se mitä lähetät, tulee sinulle aina takaisin. Moninkertaisena. Eli mitä sinä haluat elämääsi? Isäni sanoo aina; ajattele omalle kohdallesi. Eli haluatko itse samaa? Miltä se sinusta tuntuisi? Kun tähän vielä lisätään muistutus siitä, että kaikesta jää energiajälki, niin minkälaisen energiajäljen haluat jättää ajatuksillasi / sanoillasi / teoillasi? Rakkaudellisen vai rakkaudettoman? Valinta on sinun. Ja jokaisella on vapaa tahto jota kunnioitetaan.

Minä olen terve! Viesti keholleni ja soluilleni mitä minä haluan. Viesti Rakkaudesta. Minä olen kiitollinen terveydestäni. Kiitollisuus lisää kiitollisuutta. Miten sinä haluat värähdellä? Mitä sinä haluat tilata elämääsi? Ihania kiitollisuuden aiheita ja tapahtumia? Vai kiittämättömyyttä ja sen aiheita? Ajatus, todella nopea tapa muuttaa omaa elämää muuttamalla sitä.

Kokeile vaikka kirjoittaa joka aamu 10 asiaa mistä olet kiitollinen. Niin päiväsi on ohjelmoitu Rakkauteen. 21 päivää jatkettuasi huomaat miten helppoa se on ja miten paljon elämäsi on muuttunut. Olet oppinut etsimään kiitollisuuden aiheita elämässäsi.

Rakkaudella, Ulrika


79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comentários


bottom of page