top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

Milloin käydä energiahoidossa?

Päivitetty: 6. kesäk. 2023

Elämä. Tuo katkeran suloinen ja makea matka. Ylä- ja alamäkineen, tasanteineen. Kaikki ne tunteet, energia mitä jokainen kokemus ja kohtaaminen on tuonut. Ja miten nuo hetket ovat vaikuttaneet itseen. Elämän tarjotessa kokemuksiaan, kohtaamisten ja tunteiden välityksellä. Miten ne siinä hetkessä tai sen jälkeen osaa käsitellä / käydä läpi. Oppiaksemme rakastamaan itseämme ja muita kuten itseämme.


Käsittelemättömät tunteet ja kokemukset jää kehoomme. Ne voivat olla oireettomia, yleensä ne kuitenkin tuntuvat. Ikäänkuin muistuttavat siitä hetkestä kun kyseinen tunne tai kokemus on jäänyt käsittelemättä. Auttaen meitä oppimaan ja oivaltamaan.


Koska kaikki on energiaa, on energiahoito helppo tapa vapauttaa energialukkoja. Parasta itsehoitoa. Energiahoidon myötä eräänlainen oivallusten lumivyöry voi alkaa. Oivallus toisen perään, että ymmärrys tapahtumista, kokemuksista ja tunteista, niiden rakkauden viestistä voi avautua. Jolloin uusien, itselle rakkaudellisemmat tavat voi nousta omasta itsestä.


Itse koen, että energiahoito on myös erityisen hyvä hoitomuoto oman tasapainon ylläpitämiseen. Omien akkujen lataamiseen ja kaiken vanhan ja tarpeettoman purkamiseen. Energiahoito antaa selkeyttä elämään. Aivan kuin jonkinlaiset verhot sydämestä ja oman olemuksen ympäriltä ohentuisivat. Totuus, omasta itsestä ja hyvinvoinnista, tulee kirkkaammaksi. Jolloin on helpompi seurata sydäntään sekä tehdä niitä asioita jotka ovat itselle parhaaksi. Ja, kun itsellä on hyvä olla, on kaikilla ympärillä olevilla hyvä olla. Elämän osa-alueet tasapainottuvat kuin itsestään tehtyäsi oman osasi ensin itsesi kanssa.


Omaan hyvinvointiin, itsensä tasapainossa pitämiseen, kannattaa panostaa. Näin on helpompi kuunnella itseään, kuulla omaa totuutta ja seurata omia unelmiaan. Ja tottakai, täyttää ne.


Energiahoito on yhtä tehokasta ellei jopa tehokkaampaa kaukohoitona. Intentio hoidolle on hyvä olla selkeänä ennen hoitoa.

Itselle sopivan ajan hoitooni voi varata helposti sivuiltani. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi kaikki tarvittavat tiedot.


Nyt myös joka toinen viikko Etähoito ryhmille.


Ajanvaraus sulkeutuu 24h ennen seuraavan päivän aikoja. Seuraavan päivän vapaita aikoja voi kysyä sähköpostitse


Rakkaudella,


Ulrika

💜

♾️


Tsekkaa myös virtuaalinen käyntikorttini:

81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

תגובות


bottom of page