top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

MITÄ VOIT MUUTTAA ITSESSÄSI

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Ja niin maailma muuttuu. Muuttamalla ajatuksia, tekoja ja puheita. Rakkaudellisimmiksi. Kunnioittavammiksi. Itseä ja muita kohtaan. Sillä Rakkaus ja sen parantava voima on ehtymätön. Aina uudistuva ja koko ajan laajeneva. Rakkaus. Sinussa.

Uusi aika on tässä. Nyt. Käsilläsi. Miten olet ajatellut elää tätä uutta viidennen ulottuvuuden aikaa? Sydämestäsi? Muistaen, että kaiken minkä teet itsellesi teet myös muille.

Valinnat voi olla helppoja, toisinaan vaikeita sydäntä särkeviä. On kuitenkin merkityksellistä tutkia ja tuntea omia valintoja ja niiden vaikutuksia. Resonoitko niiden kanssa? Jos tuntuu ’vanhalta’ tai muuten muulta kuin omalta, mitä voit muuttaa? Itsessäsi?


Valitse sydämestäsi käsin. Tunnustele mikä sinusta tuntuu hyvälle, saako se sinut onnelliseksi? (Tuntiessasi muuta kuin rauhaa / rakkautta, tutki mikä sen aiheuttaa.) Kuvittele kuin se on jo tapahtunut, miltä elämäsi näyttää? Muuta mitä haluat niin halutessasi. Anna itsellesi mahdollisuus, ja lupa, vastaanottaa. Anna itsellesi tilaa muutoksien tapahtua. Anna itsellesi! Sinä ansaitset! Luoja sinusta on olemassa. usko vain!


On aika lopettaa itsensä rajoittaminen ja / tai muiden rajoituksien uskominen. On aika uskoa itseensä ja omiin tunteisiin.

On aika seurata omaa hyvää oloa ja sen viitoittamaa tietä.

On aika uskoa omiin rajoittamattomiin mahdollisuuksiin.

On aika olla oma itsensä.

On aika tuoda omat korrektia kekoon, siihen yhteiseen kekoon.

Sillä me kaikki olemme yhtä. Aina olleet ja aina oleva. Yhdistävää siis sydäminne voima ja Rakkaus, ja toimikaa yhdessä toistenne parhaaksi! Ja maailma on muuttuva Rakkauden paratiisiksi.


Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


ps. aiemmin kanavoituja tekstejä luettavissa lamagaulrika.blogspot.com20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page