top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

MUUTOS ON

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Niin on aika ihmeiden tarjolla teille. Kun uskallatte avata sydämenne ja Rakastaa. Niin itseänne, omaa olemustanne, ja muita kuin itseänne. Samalla armolla. Samalla Rakkaudella. Samalla Pyhyydellä. Jota te olette. Ja joka teissä on!


Elämä on lahja. Lahja, jonka aikana teille annetaan mahdollisuuksia kohdata pelkonne ja avautua Rakkaudelle. Avautua Rakkauden mahdollisuuksille ja sen ihmeille. Elämä on lahja, joka avautuu uudestaan ja uudestaan. Aina yhtä ihmeellisellä tavalla. Täysin odottamatta ja aina yhtä antoisana / opettavana. Teidän on hyvä olla tietoisia ja ymmärtää mitä tapahtuu, mitä teille viestitetään. Mitä sinä saat oppia / oivaltaa itsestäsi / elämästäsi? Ja miten näiden oppien läpikäyminen vie sinua ’eteenpäin’, kohti seuraavaa lahjaasi.

Rakkaus, tuo elämän voima, on kanssasi. Jokaisella läsnäolon hetkelläsi. Rakkaus, joka opastaa, kantaa, auttaa ja vie sinua eteenpäin. Usko, luota ja antaudu. Luota sydämesi ääneen, sillä mennyttä on aika jolloin saatoitte tehdä niitä asioita elämässänne jotka sanottiin olevan ’oikein’. Asioita, jotka tuntuivat olevan poissa linjasta oman totuuden kanssa. Asioita, jotka teitte toisten mieliksi. Tässä uudessa ajassa, viidennessä ulottuvuudessa, on aika olla oman elämänsä Mestari. Aika ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista ja elämästä. Aika olla sinut itsensä ja tekemisiensä kanssa. Aika ymmärtää, että kaikki mitä teet itsellesi teet kaikille. Ja jokaisen sielun toive on Rakastaa ja tulla Rakastetuksi. Rakasta siis itseäsi, ehdoitta. Sinä olet Pyhä olento kokemassa ihmisyyttä. Rakasta sitä täydellistä olemusta joka sinä olet. Sillä sinä olet / te olette! Rakasta muita kuin itseäsi. Ja näin maailma muuttuu, ajatus, teko ja sana kerrallaan. Paratiisiksi maan päälle. Sisältä ulos. Muutos on.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


ps. Aiemmin kanavoituna tekstejä luettavissa tämän blogin lisäksi lamagaulrika.blogspot.com43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

bottom of page