top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

OMISSA KÄSISSÄ

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Sinä olet osa suurta kokonaisuutta. Sinä olet tärkeä osa tätä kokonaisuutta.

Ja sinun valinnoilla on suuri merkitys kokonaisuudelle.

Ole tietoinen valinnoistasi. Valitse toimia sydämestä / Rakkaudesta / totuudesta ja todistat kuinka maailma muuttuu teko kerrallaan.

Mitä sinä pidät Pyhänä?

Miten sinun maailmasi vaikuttaa kokonaisuuteen?

Miten sinä voit vaikuttaa omilla teoillasi, ajatuksillasi ja sanoillasi / puheillasi?

Jaatko Rakkautta ympärillesi? Mihin sinä uskot?

Mitä sinä näet kun katsot peiliin?

Mitä sinä voit muuttaa?


Elämä on uusien muutosten täyttämää aikaa. Mahdollisuuksia, jolloin voit valita toimiiko pelosta vai Rakkaudesta? Kuulostella intuitiotasi, omaa ’kepsiäsi’. Sillä vain sinä tiedät mikä on sinulle parasta. Vain sinä tiedät miten toimia. Vain sinä tiedät miten edetä. Vain sinä.

On aikoja, kun on hyvä pyytää / ottaa valmennusta omien ajatusten ja tunteiden selkeyttämiseen. Ja silloinkin, sinä itse teet työn ja valmentajasi auttaa sinua niin sanotusti pysymään tiellä. Kuten eräässä laulussa sanotaan, on onni omissa käsissäsi.


Sanomme usein, että pidä sanasi, ajatuksesi ja tekosi yhdessä linjassa. Ja se pätee aivan kaikkeen jokaisen elämässä. Vain tällöin voit nostaa omaa väräshtelytasoasi ja pitää sitä yllä. Esimerkiksi, on turhaa havitella rikkauksia jos kokee syvällä sisällään että on niitä ansaitsematta. Ja tämäkin uskomus on mahdollista muuttaa. Ihan itse tai esimerkiksi valmennuksessa. Ihminen on niin sanotusti monien uskomuksien vanki. Ja kuitenkin samaan aikaan, on Luojan tahto että jokainen on vapaa, ja kaikki sallitaan.

Tänä mahtavana aikana, joka teille on annettu, pyydämme teitä jokaista katsomaan syvälle omaan sisimpään. Ja pyydämme, että kaikella armolla ja Rakkaudella, olette itsellenne lempeitä ja päästätte irti kaikeasta mikä on ristiriidassa itsenne kanssa. Kaikesta mikä on tuottamatta teille iloa. Kaikesta mikä vie energiaanne. Ja vähitellen vapautatte, ja vapaudutte, siihen Rakkauden Pyhään Virtaan mikä on teidän ominta olemusta. Ja voitte olla ja Rakastaa. Elää Rakkauden Tietoisessa tilassa.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page