top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

RAKKAUS ON AINA LÄSNÄ

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Rakkaat, oi Rakkaat, te Pyhät Valon tuojat! Te Rakkauden Suurlähettiläät!

Te Edelläkävijät!

Me tuomme teille Pyhä Rakkauden Siunauksen olemukseenne, Pyhään Tietoisuuteenne.

Me tuomme Pyhän Rakkauden Suojauksen Pyhään Tehtäväänne!


Ihmiskunta on kulkenut pitkän matkan pimeydessä ymmärtääkseen, että pimeys ja pelko ovat kaukana sielun Pyhimmistä ominaisuuksista. Kokemuksenne niin yksilöllisesti kuin kollektiivisesti on ollut merkittävä ja merkityksellinen. Ja jokainen sielu on kokenut, että Valo ja Rakkaus heissä on merkityksellisintä. Ja että jokainen on vapaa! Niin sielussaan kuin inkarnaatiossaan.

Olette saaneet opetella viimeisen kahden vuoden aikana mitä luominen on. Vaikka suurin osa on vielä tiedostamatta, että he itse omilla ajatuksillaan ovat luojia. Tai että oman voiman pois antaminen pelkäämällä on myös luomisvoimansa menettämistä, ja näin antautuu kontrollille.

Ja se mitä teille ’tarjotaan’, onko se teistä teille hyväksi? Paras ratkaisu? Kunnioittaako se kaikkea elävää? Tuntuuko se hyvältä? Tai onko nämä toimet Rakkaudesta? Jokainen voi tunnustella omassa sydämessään.

Antaudu elämälle, Rakkauden virralle. Seuraa sitä mikä tuntuu sinusta hyvälle, sinulle parhaalta. Seuraa sitä mikä saa sinut onnelliseksi. Luota jumalalliseen johdatukseen sekä siihen, että teet ’oikeita’ asioita.

Rakkaus on aina läsnä.

Se on vain löydettävä, haluttava löytää.

Ja valita, aina yhä uudestaan.

Rakkaus on valinta. Muistaa kuka sinä olet!

Ja sinä olet Rakkautta / Rakkaus 💜


Suljemme teidät Rakkauteemme,

Valon Sisar- ja Veljeskunta

62 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page