top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

RAUHA SISÄLLÄSI

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Jokainen ihminen tuntee ja kokee kaiken ympärillään olevan. On siitä tietoinen tai tiedostamaton. Jokainen ihminen kokee energian eri tavalla. Toiset 'vähemmän', toiset 'enemmän'. Osa pitää tuntemuksia ominaan, osa osaa erotella ulkopuolisen omastaan.


Jokainen ihminen vastaa ärsykkeisiin oman tietoisuutensa kautta / avulla. Meneekö niihin vai hyväksyykö ne? Antaako niiden tuntua tunteissa? Jos, niin mistä syystä? Ja onko se todellisuudessa oma tapasi reagoida? Vai kenties toisilta opittu? Ja onko se tarpeellinen? Mitä se hyödyttää? Tekeekö se sinusta / elämästäsi Rakkaudellisemman? Miten ja missä se tuntuu kehossasi? Toimitko Rakkaudesta käsin?


Kehosi tuntemukset viestittävät sinulle mitä ja miten koet ympäristöäsi. Ovatko ne sinua rentouttavia vai kiristäviä. Miten ne vaikuttavat sinuun? Ja annatko niiden jäädä itseesi? Tunnistatko, tunnustatko ja hyväksytkö tuntemuksesi päästääksesi irti ja vaputuaksesi?


Miten päästä syvään rentoutuneeseen tilaan joka hetki? Nauttia läsnäolosta ja rauhasta. Ymmärtää, että asiat vain on. Ja jos jokin ärsyttää sinua tässä ja nyt, oivaltaa että sekin on lahja sinulle oppiaksesi itsestäsi. Tulla yhdeksi itsesi kanssa. Tulla yhdeksi kaiken kanssa.


Hengitä sisään tietoisesti. Sisään. Ulos. Hengitä. Keskity siihen miltä se tuntuu ja miten se vaikuttaa sinuun. Tulla läsnäolevaksi hengitys hengitykseltä. Olla läsnä. Hyväksyä, että asiat vain on.


Antaudu sille mikä sinua esim. ärsyttää. Tule tietoiseksi. Opi ja oivalla siitä. Onko se sinun vai jonkun toisen ärsytys? Onko se mitä sinä haluat / mikä tekee sinut onnelliseksi? Miten se edistää elämääsi? Laajennatko vai supistako itseäsi tässä tilanteessa?


Mitä tietoisemmaksi tulet reaktioistasi sitä helpompaa on irtautua niistä. Ymmärtää niiden viesti ja kiittää niistä. Irtautua. Nostaa omaa värähtelyäsi / tietoisuuttasi senkin kautta.


Joskus apu on tarpeen 'katkaistaksesi' tilanteen. Tällöin on hyvä käydä hyvinvointi-ammattilaisen luona.

Oli se sitten rentouttava, tasapainottava, energisoiva ja selkeyttä antava energiahoito tai selkeyttä tuovassa valmennuksessa tai jokin muu juuri sinulle sopiva hoito. Ottaa hoidon suoman ajan itsekkäästi itsellesi ja unohtaa siksi ajaksi niin sosiaaliänen media kuin ulkomaailma. Ja sukeltaa sisimpääsi, Rauhan tyyssijaasi. Keskittyä vain itsesi eheyttämiseen. Rakastaa itseäsi ehdoitta ja voimaannuttaa elämääsi sen kautta.


Rakasta itseäsi! Pysähdy ja anna itsellesi tilaa ja aikaa, OLLA. Tulla omaksi itseksi ja nauttia elämän virrasta ja luottaa siihen, että se KANTAA.


Rakkaudella, Ulrika ja Valon Sisar- ja Veljeskunta


27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page