top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

RYHMÄENERGIAHOITO

Päivitetty: 17. maalisk.

Henkioppaani ovat jo muutaman vuoden ajan kehottaneet minua pitämään energiahoitoja ryhmille. Tunnustan, että ajatus ryhmästä sai pasmani sekaisin ja sitä myöten menin mieluummin kaappiin piiloon kuin että olisin ottanut härkää sarvista ja rohkeasti lähtenyt tekemään niitä.

Tämä vuosi on ollut minulle kaikilla tavoilla merkillinen ja merkityksellinen, vaikka tuskin ollaan puolessa välissä. Yksi iso muutos on ollut lähteä mukaan Mariannen ryhti66.fi Retriitti-toimintaan (tai ”risteily” kuten me usein vahingossa sanomme). Sitä kautta löysin uuden alueen itsessäni ja ryhmät alkoivat kutsua puoleensa vahvasti. Taisin tulla kaapistani kolinalla, sillä kaikki ryhmäenergiahoitojen toteutumiseksi tapahtui helposti ja vaivattomasti. Hyviä merkkejä, hyviä merkkejä.

Itse hoito tapahtuu siis torstaisin klo 1830-2030 Ryhti66-pajalla Roihupellossa. Jokaisen on hyvä ottaa mukaan oma makuualusta, viltti ja juomapullo. Ota myös intentio hoitoon, oli se sitten irtipäästö, anteeksianto, tai pyyntö jostain. Ryhmän energia on hoitoa ihanasti edistävä, oli kyseessä sitten omien akkujen latausta, tai jotain itselle muuten ajankohtaista.

Hoidon päätyttyä juomme teetä ja jaamme kokemuksemme. Olemmehan yhtä ja toistemme kokemukset ovat usein hyvin samantapaisia jotka auttavat kaikkia oivaltamaan omissa opeissaan.

Pyydän, että varaatte paikan sillä paikkoja on rajoitetusti.

Olette lämpimästi tervetulleita.

Rakkaudella,


Ulrika

💜

101 katselukertaa2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page