top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

SE MIHIN KESKITYT, LISÄÄNTYY

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Suuri on totuus, joka teille nyt valkenee. Suuri on totuus, joka teistä nousee. Rakkauden voima ja parantava mahti. Sen kaikilla osa-alueilla elämissänne. Suuri, totuuden voima.

Rakkaus, tuo kaiken ydin, on jokaisessa teissä. Tänä aikana joka on teille annettu, on hyvä sukeltaa itseen. Omaan Rakkauteen. Omiin tunteisiin. Omaan erottelukykyyn. Mitä sinä voit oppia itsestäsi? Miten sinä olet osa yhtä, kaikkea mikä on? Miten omat tekosi ja ajatuksesi, sanasi, vaikuttavat siihen miten tämä maapallo ’pyörii’? Onko sanasi, tekosi ja ajatuksesi Rakkaudesta? Meidän kaikkien parhaaksi? Oivallatko, että kaikki vaikuttaa kaikkeen? Ja että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa? Sinä olet minä ja minä olen sinä.

Tämä uusi, viidennen ulottuvuuden aika, on yhteisöllinen. Meidän kaikkien parhaaksi. Tänä aikana, kaikki se mihin olemme tottuneet, tulee muuttumaan. Kaikille tulee olemaan kaikkea. Kaikki saa elää Runsaudessa ja Rakkaudessa. Kaikki ymmärtävät miten omat teot vaikuttavat kokonaisuuteen. Ja kaikki haluavat tehdä parhaansa kokonaisuuden eteen. Opimme yhdessä miten mahtava voima Rakkaudella on jokaisessa teossa, sanassa ja ajatuksessa.

Ole siis läsnä. Elä hetkessä.

Siinä Rakkauden voimassa. Ajattele mitä sinä voit tehdä auttaaksesi. Rukoile Rakkauden puolesta. Usko ja luota Rakkauteen. Elä se todeksi elämässäsi. Kaada mielesi uskomukset ja muuta ne Rakkauden virraksi. Rakasta elämääsi. Rakasta. Sinä olet muutos. Ja sinä pystyt!Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


62 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page