top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

SITÄ SAA, MITÄ TILAA.

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Viesti vastaanotettu 27.7.2019


Elämä, tuo ihana elämä. Teillä käsissänne on. Tuo elämä, oma suurteoksenne, teidän luoma. Omilla ajatuksilla ja teoilla. Elämä. Pyhä teoksenne.


Uuden ajan myötä huomaatte kuinka kaikki, aivan kaikki, mitä lähetätte (ajatus, teko) palautuu teille aina vain nopeammin. On aika ymmärtää, että te, oman elämänne luojana, olette pääarkkitehti omassa elämissänne. Kaikki tulee mitä ajattelette. Ja valinta on totta tosiaan teidän! Ja samalla muistutamme, että jokaisen ajatuksenkin voi muuttaa.


Te päätätte!

Te päätätte!

Maailmankaikkeudessa kaikki on mahdollista. Ja omilla ajatuksillanne te luotte. Omilla ajatuksillanne ja aikomuksillanne. Omilla energioilla. Sanonta sitä saa mitä tilaa on toden totta! Sitä saa, mitä tilaa. Oletteko tietoisia omasta luomisvoimastanne? Miltä tuntuu elää ja tuntea oman luomisen tulos? Miltä tuntuu? Onko jotain mikä on resonoimatta kuten toivoisitte? Onko jotain mitä haluatte muuttaa?


Tässä ajassa muutos on väistämätön ja muutos on teidät muuttava. Muutos on tapahtuva. Olkaa siis avoimia ja rohkeasti edetkää, luottaen että jumalallinen järjestys tuo

eteenne ne toimimattomat asiat jotka on aika jättää taakseen.


Suuri on muutos!

Suuri on vapautuminen!

Suuri on vapaus Rakkauden.

Suuri on liike uudistumisen.

Suuri on elämä jokaisen!

Rakkaus on!

Aina ollut ja aina oleva.


Kiitos. Kiitos. Kiitos.


Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


Ps. Aikaisemmin vastaanotettuja viestejä luettavissa lamagaulrika.blogspot.com
11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page