top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

SUURI TOTUUS

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Suuri totuus on teille nyt valkeneva. Suuri totuus on teille nyt aukeava. Suuri totuus on nyt teillä sydämissänne. Suuressa Rakkaudessanne teille avautuva. Suuressa Totuudessa, Rakkaudessa, teille aukeava. Totuus, sen Pyhyys. Ymmärrys. Oivallus. Uuden ajan avautuminen. Uuden, Kultaisen Ajan, avautuminen. Sydämissänne.

Aika tämä, suuri lahja, avaa teissä jotain, kauan sitten unohdettua. Ehkä jopa piilotettua. Teille niin Rakas ja Pyhä asia on jälleen teidän! teille niin luonnollinen asia, Rakkaus, on teille uudelleen avautuva. Kultaisessa Ajassa. Tässä viidennen ulottuvuuden muutoksessa. Auttaen teitä oivaltamaan, että Rakkaus voittaa kaiken. Rakkaus on. Ja on aina ollut.


Rakkaus on luonnollinen osa teitä. Olette aina olleet Rakkautta. Ja tulette aina olemaan Rakkautta. Se on sydämienne vahvassa muistissa. Se on DNA:nne. Se on olemuksissanne. Se on! Ja tämä on lahjanne, muistaa vain Rakkaudella on merkitystä. Rakkaudella itseenne, toisiinne, tekemisiinne, puheisiinne, ajatuksiinne, Pyhään luomiseen. Ja se kantaa.

Muistutamme usein, että olette yhtä Me olemme yhtä. Aivan kaikki on yhtä. Kaikki muu on harhaa, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olette saaneet kokea kuinka yksilöllisyys vaikuttaa mielen tasolla. Olette saaneet kokea kuinka mielen taso on ollut Rakkaudetonta. Olette saaneet kokea miltä Rakkaudeton elämä tuntuu. Olette saaneet elää Rakkaudetonta elämää ja toivoa parasta. Ja toivo on Rakkauden siemen. Ja siemenistä kasvaa tekoja. Ja teoissa Rakkauden virta ja voima vain kasvaa. Rakkaus voimistuu ja laajenee. Rakkaus parantaa ja yhdistää. Rakkaus, Elämän Pyhä voima ja lähde. Rakkaus.

Rakkaus on. Sinä olet. Te olette. Ja kaikki on yhtä. Rakkaus. Sinun maailmassasi. Teidän maailmoissa. Kaikki yhtä. Ja kaikki yhtä uniikkia. Avaudu vastaanottamaan ja kokemaan sydämestäsi. Avaudu Rakastamaan.

Avaudu elämään Rakkauden eheyttävässä virrassa.

Rakkaus on.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page