top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

VALON SISAR- JA VELJESKUNTA VIESTITTÄÄ

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Rakkaudella tervehdimme teitä jokaista!

Rakkaudella siunaamme teitä jokaista!


Olkaatte rauhallisia, vaikka maailma jota teille näytetään on kaaoksessa. Se on vain pieni osa, johon huomionne halutaan kiinnitettävän.

Olkaa uteliaita, ja tutkikaa mitä jää sanomatta. Mitä sanottujen sanojen takana piilee? Mistä totuus muodostuu, Rakkaudesta vai pelosta?


Olkaa rohkeita, niin oman totuutena puolustuksessa kuin valinnoissanne. Sillä vain siten, on mahdollista muuttaa pelkopohjainen tapa elää suvaitsevaisemmaksi ja Rakkauden täyteiseksi maailmaksi. Paikaksi, jota kerran olette kutsuneet paratiisiksi. Jota se yhä on, kun vain sen sallitte.

Odottakaa ihmeitä tapahtuvaksi, vaikka ne vaikuttavat kuinka mahdottomilta. Odottakaa aina, että Rakkaus voittaa, sillä näin on! Uskokaa, että näin tulee tapahtumaan. Ja uskonne on vuoria siirtävä.

On tarpeetonta tietää miten muutos tapahtuu. Riittää, että sielunne silmin näette, koette ja tunnette minkälaisessa maailmassa te haluatte elää. Sillä vaihtoehtoja on! Ja kun katsomme ihmiskunnan vallitsevaa kärsimystä, rukoilemme kanssanne että kahleenne mielistänne vapautuu, jolloin totuus teille avautuu.

Ja tämä Pyhä Totuus voi tuntua hetken uskomattomalta, mutta vain hetken. Koska jokainen teistä tietää, mitä tulee tehdä että kaikki on tasapainossa.

Ja näin Rakkaus virtaa, vapauttaa ja voimistaa. Rakkaus parantaa, eheyttää, vahvistaa. Rakkaus muistaa kuka sinä olet. Ja sinä olet tuo Rakkaus.

Suljemme teidät Rakkauteemme.

Valon Sisar- ja Veljeskunta

81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Kommentare


bottom of page