top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

TÄRKEÄ TEHTÄVÄ

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

On tullut aika, astua sisäänpäin. Kohdata itsensä. Aika ymmärtää mitä sinä edustat. On tullut aika tulla yhdeksi Rakkauden kanssa. Oman Pyhyytesi. Sen kirkkauden joka Rakkaudessasi loistaa. Sinä olet Rakkautta. Sinä olet Rakkaus.

Elämä on tällä hetkellä sisäänpäin kääntymisen aikaa. Aikaa laittaa oman elämän arvot uuteen Pyhään uskoon. Aikaa kasvaa ja laajentua. Aikaa löytää ja oivaltaa, niin omasta itsestä kuin olemuksesta, mikä oikeasti on merkityksellistä. Mikä on sinulle merkityksellistä?

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Mitä voit tehdä ollaksesi onnellinen?


Jokaisella meillä on oma vastuu elämästämme. Jokaisella. Ja jokaisen on hyvä tehdä oma osuutensa. Kasvaa. Rakastaa. Oppia. Oivaltaa. Ymmärtää. Kunnioittaa. Antaa. Saada. Elää sydämestä. Ymmärtää ja oivaltaa, että kaikki on yhtä. Aivan kaikki.

Ole rohkea. Käsittele pelkosi.

Ole rohkea ja ota kaikki pelkosi tarjoamat opit vastaan. Kiitä niistä ja kasva Rakastamaan. Ehdoitta.

Kasva luottamaan. Kasva uskomaan.

Miten tämä kokonaisuus toimii ja löytämään oman Pyhän tehtäväsi tässä Pyhässä kokonaisuudessa. Olet arvokas. Tehtäväsi on arvokas. On tärkeää, että uskot itseesi ja sydämesi Pyhään kutsuun. Sinulla on tehtävä täytettävänä, tässä kokonaisuudessa.


Rakkaus opastaa. Rakkaus parantaa. Rakkaus opettaa. Rakkaus vahvistaa. Toimi ja elä sydämestäsi. Puhtaasta Pyhän Rakkauden tilastasi. Anna intuitiollesi tilaa opastuksesI toimimiseen. Anna itsellesi mahdollisuus.

Kuuntele. Luota.

Sinulla on tärkeä tehtävä kokonaisuudessa. Sinulla on tärkeä rooli tässä kokonaisuudessa. Ja vain sinä voit täyttää tämän tehtävän.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


41 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page