top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

TÄSTÄ AJASTA JA SIINÄ ELÄMISESTÄ

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Elämä muuttuu nopeassa tahdissa ja teistä voi toisinaan tuntua siltä että on vaikeuksia pysyä mukana. Lohduttautukaa tiedolla, että tuntemuksenne ovat hyvin ajankohtaisia ja tarkkoja. Aika, niinkuin te sen käsitätte, nopeutuu koko ajan ja luominen siinä. Turha taistella aikaa tai luomista vastaan, olkaa mieluummin armollisia itsellenne ja kulkekaa luomisen virrassa. Luomisen Pyhässä voimaannuttavassa virrassa.

Fyysiset tuntemukset kehossa voi nousta aivan tyhjästä. Ja tämäkin on täysin normaalia tässä ajassa. Vireystason muutokset, tuntemukset, olotilat jne. Välillä on kova nälkä ja muuten olo on koko ajan kylläinen. Janottaa vaikka joisi kuinka paljon vettä. Nämä ovat merkkejä kehojenne uudistumisesta, päivittymisestä uuteen värähtelyyn, viidenteen ulottuvuuteen. Siihen, että muistatte ketä olette. Kaikki yhtä.

Oloanne helpottaa kun nautitte reilusti puhdasta vettä, keskitytte kasvisravintoon. Molemmat auttaa kehojanne uudistumaan ja päästämään irti kaikesta vanhasta, jonka aika on poistua. Hengittäkää tietoisesti. Kulkekaa luonnossa. Meditoikaa. Harrastakaa teille mieluista liikuntaa, eli hikoilkaa. Kunnioittakaa Pyhiä temppeleitänne kuuntelemalla niitä ja niiden todellisia tarpeita. Rakastakaa itseänne ja toisianne ehdoitta. Hyväksyen kaiken sellaisena kuin se on. Kaikki kuitenkin vain on. Oppiakseni itsestänne. Puhdistakaa ajatuksianne Rakkaudellisemmiksi ja avautukaa vastaanottamaan sydämienne Rakkaus.

Rakkaudella,

Ulrika & Valon Sisar- ja Veljeskunta

26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page