top of page
KuudesTrans_1.png

ULRIKA HANNULA

Elämääni taaksepäin katsoessani, herkkyys energioihin on ollut jo lapsuudesta asti. Muistan kuinka jo ala-asteella olen välitunneilla tehnyt energiahoitoja.

22-vuotiaana elämä herätti minut läheltä piti-tilanteella. Itsepäisyyteni takia ymmärsin vasta toisella kerralla, että elämä oli antanut minulle lahjan. Silmäni ja sydämeni avautuivat ja sain muistaa mitä varten olen tullut tälle planeetalle.

Alkoi matka.

Matka joka on pohjautunut itseni parantamiseen, eheyttämiseen ja muistamiseen. Elämän yliopiston elämän pituisten opintojen opit.

Työn sekä näiden oppien ohella, opettelin muistamaan taitojani käymällä Kirsi Voutilaisen johdolla Usui Reiki Master 1-6/7 opit. 2012 aloitin läpikäydä vielä

Erkki Koski-Lammen valmennuksessa hänen Enkelikoulun kaikki koulutukset, taitojeni ymmärtämisestä valmentamiseen.

Ne opit sain päätökseen 2016.

2022 Sampo Lämsän valokatselmuksen

myötä toimiminen omasta valostani

on selkeytynyt entisestään. 

Käymäni koulutukset ovat auttaneet minua muistamaan oman tapani toimia omasta valosta, olla parantavan rakkauden kanavana. Pitää sitä tilaa avoinna, ja yllä hoidon ajan, että autettava saa mahdollisuuden / tilan päästää irti ja eheytyä. Ja alkaa nousemaan omaan voimaansa / valoonsa.

Kun asiakas on rehellinen itselleen ja hoitajalleen kaikki on mahdollista. On myös tärkeää, että asiakas on hyväksynyt hoidettavan haasteen elämässään, jolloin vapautuminen on mahdollista tapahtua. Oma erityistaitoni tuntuu olevan auttaa 

erilaisten addiktioiden ja uskomusten purkamisessa sekä puhdistamisessa. 

Hoidot ovat erilaisia, aina sen hetkisen tilanteen mukainen. Hoidon aikana olen Luojan lähteen parantavan Rakkauden kanavana.

Jokainen hoito, keneltä tahansa otettuna, auttaa sielua vain siihen pisteeseen asti mihin hän on valmis ja mihin hänen on sallittua sillä hetkellä. Joten jokainen hoito on askel tai jopa harppaus eteenpäin omalla matkalla etenemisessä.

Koen vahvasti, että niin jokainen kohtaaminen, kuin hoitokin,

on opettajani ja kouluttajani.

Ja kaikesta tästä olen äärettömän kiitollinen. Saada olla oppilas, löytäjä, oivaltaja. Tehdäkseni tätä kutsumusta

auttajana ja valmentajana.

Rakastan tätä sieluni viitoittamaa tietä

koko sydämelläni.

 

bottom of page