KuudesTrans_1.png

ULRIKA HANNULA

Elämääni taaksepäin katsoessani, herkkyys energioihin on ollut jo lapsuudesta asti. Muistan kuinka jo ala-asteella olen välitunneilla tehnyt energiahoitoja.

22-vuotiaana elämä herätti minut läheltä piti-tilanteella. Itsepäisyyteni takia ymmärsin vasta toisella kerralla, että elämä oli antanut minulle lahjan. Silmäni ja sydämeni avautuivat ja sain muistaa mitä varten olen tullut tälle planeetalle.

Alkoi matka. Matka joka on pohjautunut itseni parantamiseen, eheyttämiseen ja muistamiseen. Elämän yliopiston elämän pituisten opintojen opit.

Työn sekä näiden oppien ohella, opettelin muistamaan taitojani käymällä Usui Reiki Master 1-6/7 opit Kirsi Voutilaisen valmennuksessa. 2012 aloitin läpikäymään vielä Erkki Koski-Lammen valmennuksessa hänen Enkelikoulun kaikki koulutukset. Ne opit sain päätökseen 2016.

Käymäni koulutukset ovat auttaneet minua muistamaan oman tapani toimia omasta valosta, olla parantavan rakkauden kanavana. Pitää sitä tilaa avoinna, ja yllä hoidon ajan, että autettava saa mahdollisuuden / tilan päästää irti ja eheytyä. Ja alkaa nousemaan omaan voimaansa.

Koen vahvasti, että niin jokainen kohtaaminen, kuin hoitokin, on opettajani ja kouluttajani. Ja kaikesta tästä olen äärettömän kiitollinen. Saada olla oppilas, löytäjä, oivaltaja. Tehdäkseni tätä kutsumusta auttajana ja valmentajana.

Rakastan tätä sieluni viitoittamaa tietä koko sydämelläni.

 

1/3