top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

AVAIMESI

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Rakkaat, oi Rakkaat,

te Pyhät Ylösnostattajat. Te! Uuden maailman rakentajat. Me olemme kanssanne ja rakennamme kanssanne tätä Pyhää viidennen ulottuvuuden Paratiisia Äiti maahan. Niinkuin olemme yhdessä suunnitelleet.


Ajat ovat olleet monen kirjavia ja kaikilla näillä kokemuksilla on oma tarkoituksensa. Ymmärrätte nyt, kuinka tärkeää on elää oman Pyhän Sydäntilan /-tietoisuuden kautta. Totuuden valossa ja sen varjelemana. Totuuden vapauttavassa Rakkauden virrassa. Sillä totuus on Rakkaus. Ja te olette Rakkautta!


Rakkaus on teidät vapauttava mielienne kahleista. On vain muistettava, että Rakkaus on teissä jokaisessa. Ja Rakkauden avain on teidän sydämienne Pyhässä tilassa. Toimikaa, Rakkaat, toimikaa sydämestänne käsin. Sillä vain Rakkauden avaimin on Paratiisinne teille aukeava!


Muutos on väistämätön ja kaikkea perusteellisesti muuttava. Muutos on tapahtuva, ja sen vastustaminen vain ”pahentaa” asiaa. Muutos on tapahtuva. Se vapauttaa teidät kahleistanne olemaan oma itsenne. Se vapauttaa teidät nauttimaan. Se vapauttaa teidät omaan luomistyöhönne!


Siis rohkeasti astukaa tähän uuteen aikaan ja sen vapauttavaan virtaan. Siis rohkeasti vapautukaa nauttimaan tästä uudesta ajasta ja sen luomismahdollisuuksista!

Siis rohkeasti Rakastakaa!


Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


ps. aiemmin vastaanotettuja kanavointeja luettavissa lamagaulrika.blogspot.com

Kanavoitu 16.7.2019 / Valon sisar-ja veljeskunta


29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

RETRIITTI

Комментарии


bottom of page