top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

VALON SISAR- JA VELJESKUNTA VIESTII

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Rakkaat, oi Rakkaat, te Pyhät Totuuden Vaalijat, te Pyhät Rakkauden Ilmentymät, olemme kanssanne!


Aika maapallollanne on haasteellinen monelle, etenkin kun elää mielen illuusiossa. Ja vaikka elää sydäntietoisuuden kautta, voi oma totuus olla hyvinkin haastettu hetkestä toiseen. Ja tämä vaatii rohkeutta olla vahva. Vahvuutta seistä omassa totuudessa. Vahvuutta ja uskoa, että Rakkaus on voittanut ja on kanssanne!


Olkaatte siis tarkkana siitä, miten mikäkin ’viesti’ minkä päivienne aikana kuulette, resonoi oman totuutenne kanssa. Olkaa uskollisia itsellenne. Olkaa uskollisia Totuudellenne. Olkaa uskollisia Pyhimmälle Olemuksellenne, Rakkaudelle.

Rakkaus on se muutos ja voima. Rakkaus on se parantava tekijä, armollisuus itseänne kohtaan. Muistaa, että kaikki mitä teette on vain opiksi, tuntemaan sen toimitteko pelosta vai Rakkaudesta? Itseänne vastaan vai itsenne hyväksi. Ja kuten aina, antaa itsellenne anteeksi ja olla armollinen sen sijaan että rankaisee itseään.

Tietoisuutenne noustessa, ymmärrätte myös, että kaikki (aivan kaikki) mitä teette itsellenne teette myös toisille. Ja päinvastoin. Ja vaikka tuntuisi siltä, että onko sillä väliä kun joku muu on / muut ovat sitä ymmärtämättä, niin harkitkaa uudestaan. Sillä aivan kaikki, niin mennyt kuin tulevakin, tapahtuu tässä hetkessä. Ja Rakkauden teoilla on mahdollista vaikuttaa aina ja niillä on suuri merkitys, kaikkeen.

Luomistyönne, ajatuksien, puheiden, energian ja tekojen kautta / avulla, kiihtyy. Ja tulette huomaamaan, kuinka kaikki tulee teille takaisin nopeutetussa tahdissa.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


kanavoitu 16.1.2022


Kutsun jokaisen lukijan sukeltamaan syvälle sydämeensä ja ajattelemaan mitä oikeasti haluaa elämäänsä, nähdä tässä maailmassa, minkälainen muutos on Rakkauden mukainen. Miltä tämänhetkinen tuntuu? Ja mikä tuntuu omalta / ’paremmalta’ jne... meillä on vain Rakkaus ja RAKKAUS ON.


Rakkaudella,

Ulrika

💜

179 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

1 Comment


Johanna Vartiainen
Johanna Vartiainen
May 21, 2022

Osu ja upposi syvälle sydämeen❤. Todella voimakas ja tärkeä sanoma.

Like
bottom of page