top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

KAPTEENIKSI

Minkälaisia suhteita sinulla on elämässäsi? Mitä ne kertovat sinusta sinulle? Mitä olet oppinut itsestäsi toisten ihmisten (peilien) kautta? Pidätkö näkemästäsi / tuntemastasi? Vai onko sillä joku muu vaikutus? Miltä se mahdollisesti tuntuu? Ja minkälaisia toimenpiteitä se sinulta mahdollisesti vaatii / edellyttää?


Seuraatko muita ihmisiä, tarkkaillen mitä ja miten he tekevät asioita? Mitkä asiat heidän teoissa / tavoissa miellyttää sinua? Tai saa aikaan jopa ihastusta? Ehkä ajattelemaan, että minä myös olen tuollainen! Tai mahdollisesti jotain aivan muuta? Mistä syystä? Pohditko mitä nämä tuntemukset kertovat Sinulle sinusta?


Minusta on mahtavaa kun tapaa jonkun tai näkee jonkun ja voi ajatella ihastuneena ”Wau! Minä myös olen tuollainen!” Tuolla hetkellä, ihan kuin kaikkina muinakin tunnistamisen hetkinä, olet löytänyt jotain itsestäsi. Ja vaikka ajatuksesi olisi ”Hyi, minussakin on tuota.”, on se aivan yhtä tärkeä oivallus. Ellei jopa tärkeämpi. Sillä silloin sinulla on mahdollisuus katsoa omaan peiliisi ja alkaa hyväksyä ko asia itsessäsi. Aivan kuin siinä ihastusta aiheuttaneessa asiassa. Työskentelemään itsesi kanssa, erilaisin työkaluin, vapautuaksesi rakastamaan ehdoitta. Rakastamaan ehdoitta, niin itseäsi kuin muita. Aina sisältä ulos. Aina.

Jonain päivänä huomaat, että ne ihailemasi lahjakkuudet tai luonteenpiirteet ovat myös sinussa, omassa elämässäsi. Uskaltaudu vain avaamaan sydämesi. Kuuntelemaan sydämesi ääntä ja sen johdatusta. Luottamaan, että kaikki elämässäsi on juuri niinkuin sen kuuluukin olla sillä hetkellä, Oppiaksesi itsestäsi ja oppiaksesi rakastamaan. Ehdoitta.

Muutos lähtee aina itsestä. Oma energiasi ja ajatuksesi, tekosi, vievät sinut unelmiesi kohti. Askel askeleelta. Sinä olet oman elämäsi kapteeni ja vain sinä voit luotsata itsesi / elämäsi unelmiesi satamaan. On tarpeetonta tietää miten, elämä auttaa kyllä. Sen sijaan sitäkin tärkeämpää on tietää sydämessäsi MITÄ HALUAT? Asioilla on tapana järjestyä kun näytät elämälle mitä haluat ja otat askeleesi siihen suuntaan. Seuraat vain sydämesi ohjausta. Sydämesi tuntee / tietää tien.

Rakkaudella Ulrika


67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page