top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

MURROS

Elämme aivan mahtavaa murroksen aikaa. Jokaisen meistä on nyt mahdollista tehdä suursiivous, inventaario elämissämme. Katsoa itseä peiliin ja kysyä, olenko oikeasti onnellinen elämästäni ja elämässäni. Jos vastaus on kielteinen, nyt jos koskaan on aika tarttua härkää sarvista. Tehdä töitä omien unelmien toteuttamiseksi, ottaa askeleita itsensä rakastamiseksi, uskoa itseensä ja omiin taitoihinsa. Löytää rauha sydämestä ja luottaa siihen, että elämä kantaa kun seuraat sydäntäsi ja sitä mikä tekee sinut onnelliseksi.


Vapaus on sitä, että rakastaa itseään niin paljon, että laittaa oman hyvinvointinsa ensimmäiseksi. Vain siten voimme auttaa muita.

Vapaus on sitä, että kunnioittaa omaa hyvinvointiansa ihan kaikissa valinnoissa. Sillä vain olemalla rehellinen itsellemme voimme olla rehellisiä muille.

Vapaus on sitä, että ymmärtää, että olemme yhtä. Tarkoittaen, että kaikki mitä teemme itsellemme teemme muille. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, kaikenaikaa.

Vapaus on sitä, että kunnioittaa itseänsä, omaa Pyhää olemustaan. Tehden, ajatellen ja puhuen itseään kunnioittaen. Luoden samalla omaa todellisuuttaan, omassa läsnäolossa.

Vapaus on sitä, että ottaa vastuun omasta elämästään. Uhriutumisen sijaan, katsoo itseään peiliin ja alkaa toimiin. Askel askeleelta.


Kaikessa on viesti tai viestejä opittavana. Viestejä, jotka vapauttaa uusille ymmärryksen tasoille. Kun avaa sydämensä, näkee, kuulee ja ymmärtää aivan uudella tavalla. Ymmärrys ja erottelukyky alkaa laajenemaan aivan itsestään oivallus oivallukselta. Oma totuus, siihen luottaminen, sen kautta puhuminen ja sen käyttö lisääntyy. Oma valo vahvistuu loistaen yhä kirkkaammin, paljastaen illuusiot niin itsestä, omasta elämästä kuin kollektiivisesti


Valaiskoon valosi ja sydämesi valitsemaasi tietä.


Rakkaudella,

Ulrika

💜

♾️

74 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page