top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

PUOLESTASI / KANSSASI

Ajat sitten minulla oli valmentaja, joka sanoi minulle: Iloitsen kanssasi. Jäin ihmettelemään sitä, jolloin hän avasi asiaa minulle. Kun olen iloinen puolestasi, vien ilosi. Mitä sinulle silloin jää? Muisto ilostasi? Kun iloitsen kanssasi, ilo tuplaantuu, laajenee ja lisääntyy.”

Ja niinhän se energeettisesti meneekin. Sitä on vain itse ajateltava, omalle kohdalleen, mitä haluaa? Tässäkin Rakkauden polku on meitä laajentava.

On uskomatonta ajatella Miten vahva energeettinen vaikutus sanoilla on. Mitkä sanat tulee valittua ja miten niiden käyttö on vaikuttanut elämäämme. Oli se sitten ihanaa olla terve, sen sijaan että ajattelee tai puhuu kun nyt vaan ei sairastuisi. Huomaatteko eron? Meille niin suomalaisessa tavassa puhua kielteisen kautta, ja vielä isi-muodossa, energia on pelko-pohjainen. Kun keskittyy siihen mistä pitää tai mitä haluaa, energia nousee. Tiedät mitä haluat.

Sittemmin minulla on ollut toinen valmentaja, joka painottaa kaikessa puhtaan kielen käyttöä. Se tarkoittaa sitä, että ilmaistaan asiat aina esim. ilman ei-sanoja, ilman isi-muotoja, ilman jossittelua... eli jätetään kaikki epävarmuus / pelko pois. Puhutaan ja ajatellaankaan vain se mitä oikeasti halutaan. Eli manifestoidaan. Luodaan oma elämä omilla sanoilla. Tämä pistää paitsi kuuntelemaan itseään, myös tarkkailemaan itseään. Miten sanat resonoivat itsessä? Miten sanat manifestoituvat omassa elämässä? Ja kun kurkkaa vielä omaan peiliin, katsooko sinua takaisin elämästään kiitollinen vai tyytymätön ihminen?


Kielellä manifestoimisesta voi puhua pitkään ja hartaasti, joten jätän sen nyt tähän. Jatkan sen sijaan siitä mistä aloitinkin. Meillä on mahdollisuus valita elää sydämestä tai mielestä, ja silti meille omalla tavalla opetetaan mielestä eläminen jo pelkän kielen käytön kautta. Meidän on siis itse havahduttava tähänkin tietoisuuteen miten näinkin yksinkertaisella tavalla kuin omien sanojen tietoisilla valinnoilla voimme vaikuttaa paitsi omaan elämäämme, niin myös muiden.

Näin viidennessä Ulottuvuudessa, kun Rakkaus on polttoaineemme, tulemme jakamaan kaiken. Muistamme kuinka sinä olet minä, ja minä olen sinä. Kuinka kaikki mitä teet itsellesi tapahtuu myös toisille. Ja päinvastoin. Joka laittaa ajattelemaan, että mikä monia oikeasti estää olemasta onnellisia. Vanha sanonta ”se kel onni on, se onnen kätkeköön”? Vai jokin muu? Mikä meitä estää jakamasta iloamme, onneamme, Rakkauttamme tai vastaanottamasta sitä? Koemmeko, että olemme ansaitsematta sitä? Jos niin, niin mistä syystä? Miten näiden(kin) asioiden käsittely, vapauttaminen itsestä (anteeksianto) edesauttaa meidän elämiä? Olemaan oma itse ja vapaa sielu. Elää omanlaistaan elämää, täydellisenä

omana itsenään (omine ’vikoineen’ päivineen).

Uudella tavalla puhuminen voi tuntua aluksi haasteelliselta. Jopa, että valehtelee itselleen. Siihen on vain harjoiteltava. Se on mahtava läsnäolo- ja kärsivällisyysharjoitus kaiken lisäksi. Minusta kuitenkin parasta, että tulee oikeasti ajateltua mitä itse haluaa. Ne asiat tekevät onnelliseksi, iloiseksi, kiitolliseksi ja täyttää Rakkaudella. Ja niitä asioita on helppo jakaa ja kokea kuinka ne sitten kertaantuu omassa elämässä. Ja kun jaksaa uskoa ja harjoitella, antaa ja vastaanottaa, oppia itsestä ja opeista, niin elämä alkaa antaa ja kantaa. Ihmiset ympärillä muuttuu, kun he tekevät oman osansa. Ehkä jopa sinun inspiroimana. Ihmiset ympärillä saattaa jopa vaihtua. Kaikki on kuitenkin juuri niinkuin pitääkin. Uskosi vahvistuu elämään ja itseesi.

78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page