top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

VALINTA ON SINUN

Tänä Pyhänä aikana. Sisäänpäin katsoessa tiedän on mahdollisuus nostaa omaa tietoisuuttanne, laajentaa omaa tietoisuuttanne. Tulla yhdeksi oman sydäntietoisuutenne kanssa. Rakastaa ehdoitta, itseänne ja muita. Ymmärtää, että kaikki, aivan kaikki, on yhtä. Sen minkä teet itsellesi teet muille. Ja päinvastoin.

Rohkeus kääntyä sisäänpäin, omaan itseen.

Ymmärtää totuus tästä elämästä ja sen todellisesta Pyhyydestä. Siitä, että sisäinen maailmasi on se mikä merkitsee. Ensisijaisesti. Ulkoinen seuraa sisäistä kun sisäinen on ’kunnossa’.

Mitä tämä tarkoittaa? On aika tutustua omaan itseesi, aika avautua sille. Kaikelle mitä sillä on sanottavana, tarjottavana, opetettavana.

On aika tutustua itseesi.

Kuka sinä olet?

Mitä sinä pidät Pyhänä?

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Miten olet toteuttanut itseäsi?

Oletko onnellinen? jne

Mitä itselläsi on sanottavaa sinulle?

Miltä sinusta tuntuu sydämessäsi?


Meditoi.

Kirjoita.

Piirrä.

Maalaa.

Ole luova. Anna sisäiselle lapsellesi tilaa toteuttaa itseään. Anna itsellesi aikaa ilman häiriötekijöitä. Ole läsnä, itsesi kanssa.

Miltä se tuntuu?

Onko se helppoa vai haasteellista?

Onko se iloa vai kiukkua?

Annatko itsellesi luvan antautua tälle mahdollisuudelle?


Elämä on matka.

Itseesi. Pyhä matka. Ja jokainen hetki, jokaisella, on mahdollisuus valita toimiiko rakkaudesta (sydämestä) vai pelosta (mielestä). Valinta on sinun! Ja kaikki, aivan kaikki, on sinun mahdollista muuttaa. Pelkällä ajatuksen muutoksella. Anna ajatuksiesi, tekojasi ja sanojesi olla yhtä ja näe muutos elämässäsi.

Kaikki on mahdollista!

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

bottom of page