top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

AIKA AKTIVOIDA

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Rakkaat Mestarit,

te valon kantajat, Pyhän Valon kantajat. Tässä uudessa ajassa, elämä tuo eteenne uusia ihmeellistä kokemuksia ja asioita, joita aiemmin olette olleet ajattelematta, saati kokematta. Aika tuo eteenne uusia tapoja toimia, jotka auttavat teitä purkamaan, paitsi vanhoja oppimianne toimintatapoja, myös uskomuksia asioista.


Tämä aika, sen uudet ulottuvuudet, tietoisuutenne nousu, tuo teille uusia ’haasteita’ elämäänne. Oppia elää uudella Rakkauden täyteiseen tavalla. Oppia elämään sydämestäne käsin. Kokea elämänne hetket yhteydessä muihin. Muistamalla, että me kaikki olemme yhtä. Tässä ja nyt. Aina olemme olleet ja olemme aina. Sillä erittely on harhakuvaa, kolmannen ulottuvuuden oppeja, joita on aika murtaa.


Rakkaus on. Sinä olet Rakkaus. Ja Rakkaus sinussa on sinut parantava. On aika aktivoida itsesi Rakkauden Pyhään virtaan ja sen parantavaan voimaan. Voi olla, että pystyt tekemään sen yksin. Voi olla, että tarvitset siihen ulkopuolista apua. Ja toivommekin, että silloin luotat intuitioosi kun valitset auttajasi. Luota intuitioosi. Oppaasi auttavat sinua sen(kin) kautta. Intuitiosi on Pyhä työkalusi, jota sinun on hyvä käyttää jokapäiväisissä toimissasi. Luota omiin tunteisiisi. Luota siihen, miltä kehossasi tuntuu. Sillä kehosi viisaus on aina täsmällinen ja aiheellinen / tarkka.


Elämä on jatkuva virta ja se on muuttuva joka hetki. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tähän. Ajatuksillasi. Sanoillasi. Teoillasi. Omalla energiallasi. Oletko ollut rehellinen itsellesi? Ja sitä myöten kaikille? Oletko ollut armollinen itsellesi? Oletko muistanut laittaa itsesi edelle? Ollaksesi muille avuksi? Oletko auttanut omaa itseäsi Rakastaen itseäsi hellästi? Sillä kaikki, aivan kaikki, lähtee itsestä.


Me suljemme teidät Rakkauteemme,


Valon Sisar- ja Veljeskunta


ps. Aiemmin kanavoituja tekstejä lamagaulrika.blogspot.com

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentit


bottom of page