top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

Kaverikeskiviikko

Päivitetty: 31. jouluk. 2023

Ollessani töissä Kaffecentralenissa tutustuin asiakkaisiin. Jo pelkästään sen takia, että minusta on kiva tuntea kenen kanssa olen tekemisissä päivittäin. Ja tottakai, onhan se myös asiakaspalvelua muistaa omat asiakkaat.

No tuli kuitenkin päivä, että oli kiireenpää ja tunsin ihmisten energiasta kuinka he olivat haluneet tulla puhumaan kanssani / jonkun kanssa. Ja näin aloin näinä hetkinä tutustuttaa asiakkaita toisiinsa. 'Teillä on yhteistä se ja se jne.' Ja vähitellen kaikki rohkenivat tutustua uusiin asiakkaisiin... ja näin alkoi 'aikuisten lasten päiväkerho', kuten he sitä itse kutsuivat. Kaikki tunsi apinan, ja minä heidät. Välillä sain toimia sentraalisantrana, kun joku etsi jonkun tietyn alan osaajaa. Kaikki apu löytyi yleensä aina tästä pienestä yhteisöstä.


Tästä on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Kahvin tekeminenkin on jäänyt melkein kokonaan. Myönnän, että kaipaan niitä kohtaamisia ja tietysti kahvin tekemistä. Se on vaan fantastista kun on hyvät energiat, kiva paikka ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit.


Alkaa uusi luku.

Keväällä huomioin, että Kallioon Fleminginkatu 20 on avattu uusi kahvila. Utelias kun olen, menin heti kun mahdollista nuuskimaan paikan energioita. Ilokseni sain todeta että paikan pitäjillä (Hanna, Jock ja Minna) on rakkaus läsnä tekemisessään. Saimmekin Askon kanssa pitää yhtenä kevätsunnuntaina Coffee&Music_HKI tapahtumamme siellä. Se olikin mahtava succee! (Syksyllä jatkuu syyskuusta joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai.)


Hanna kertoi minulle kuinka hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään toisensa. Ja kuinka he ovat siskonsa Minnan kanssa ajatelleet pitää keskiviikkoisin Kaverikeskiviikkoa. Tämän kuuleminen oli musiikkia korvilleni.


Kaverikeskiviikko on tästä keskiviikosta eteenpäin klo 16-18. Sinne voi tulla yksin tai yhdessä. Pelaamaan pelejä. Juomaan kahvia. Nauttimaan Hannan leipomuksia. Tutustumaan entuudestaan tuntemattomiin. Vaikka virkkaamaan tai kutomaan omia käsitöitä. Jne...


Tapahtuma itsessään on kaikille avoin ja maksuton. Kannatetaan Hannan ja Jockin kahvilaa ostamalla heidän itse leipomia tuotteita ja kahvia / teetä.


Itsekin olen paikalla ja on ilo saada tavata teitä jokaista myös siellä. Koen vahvasti, että me olemme muutos jota olemme odottaneet. Ja tutustumalla toisiimme, jakamalla ideoita ja taitojamme voimme muuttaa maailmaa. Tekemällä.


Nähdään keskiviikkoina. Otan omia öljyjäni mukaan. Pyydä tutustua.


Iloa päivääsi,


Ulrika

💜

♾️

67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

ROHKEUTTA

bottom of page