top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

MUUTOS RAKKAUTEEN

Päivitetty: 30. heinäk. 2020

Taideterapeuttiystäväni Israelissa kokee Pyhäksi tehtäväkseen auttaa ihmisiä keskittymään pelon sijaan Rakkauteen, rauhaan ja kiitollisuuteen. Hän on haastanut terapeuttikolleegansa ja ystävänsä mukaan näkemään tämän kolikon toisen puolen. sen puolen, joka kasvaa ja laajenee samalla tavalla kuin pelkokin. Sen puolen, joka tuo jokaiselle sisäistä rauhaa.


Tässäkin muutos lähtee meistä jokaisesta itsestä. Muutos, joka auttaa muuttamaan tätä maailmaa. Muutos, joka auttaa meitä yhdistymään ja tekemään muutoksia. MUUTOS pelosta RAKKAUTEEN.


Mitä sinä olet valmis tekemään itsesi kanssa saadaksesi aikaan muutoksen omassa elämässäsi? Elääksesi sovussa ja Rakkaudessa itsesi kanssa? Ollaksesi tasapainossa. Omalla hyvinvoinnillasi ja tasapainollasi, RAKKAUDEN TILALLASI, vaikutat ympäristöösi. Olet siitä tietoinen tai tietämätön. (Aivan kuin pelkokin toimii.) Omalla olemuksellasi vaikutat sinun ”sielusi perheeseen” ja sen hyvinvointiin. Ja sitä myöten tämä liike jatkuu aina vain eteenpäin ja auttaa yhä useampia tekemään muutoksia oman hyvinvointinsa eteen. Elämään Rakkaudessa.

Jos heittää kiven veteen, jää siitä jälki joka moninkertaistuu. Aivan kuin itsesi eteen tekemä työ. Voimme olla vain esimerkkeinä muille.

On ymmärrettävää, että mieli voi saada jokaisen meistä ajattelemaan, että muutos on tarpeetonta ja turhaa. Että vanhassa vara parempi. Uusi tuntuu tuntemattomalta ja ehkä jopa sitä myöten pelottavalta. Joten on tärkeää, että oli harjoituksesi oman hyvinvointisi edistämiseksi mikä tahansa, harjoitat sitä 21 päivää putkeen. Tällöin voit saada, ja saat, kokemuksen oman hyvinvointisi edistämisestä. Ja kuinka helppoa se loppujen lopuksi onkaan kun vain jaksat pitää härkää sarvista. Olla oman elämäsi MESTARI.


Haluamansa eteen on hyvä nähdä vaivaa. Aina. Ja kun uusista harjoituksista tulee tapa, voi jopa ihmetellä miten sitä onkaan osannut elää muuten. Tai mistä syystä oli aloittamatta aikaisemmin? Tekosyitähän riittää meillä kaikilla. on vain kuunneltava omaa kehoaan ja sydämen viisautta. Ja antaa itselle lupa / sallia kokea jotain uutta. Sekä päästää irti kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta, sinulle kuulumattomista asioista myös.

Kukaan on kieltämättä meiltä onnellisuutta / hyvinvointia. Nämä ovat meidän synnyinoikeuksia. Ja jos jotain, näiden eteen kannattaa tehdä töitä tai jopa taistella. Sillä miltä elämä maistuu / tuntuu niiden puutuessa? Uskon että jokainen meistä tietää.

Omalla tavallasi rukoile rauhan ja Rakkauden puolesta. Omalla tavallasi laajenna itseäsi / tietoisuuttasi. Auta itseäsi muuttumaan ja Rakastamaan ehdoitta. Omalla tavallasi Rakasta niinkuin haluat itseäsi Rakastettavan.

Rakkaudella, Ulrika


24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Commentaires


bottom of page