top of page
  • Writer's pictureUlrika Hannula

YKSI KOKONAISUUS

Päivitetty: 5. jouluk. 2022

Tietoisuutenne noustessa on aika myöntää, että jokainen teistä koostuu fyysisen kehon lisäksi; eteerisestä, astraalisesta, mentaalisesta, kausaalisesta, timanttisesta sekä taivaallisesta kehosta. Olette siis isompi kokonaisuus kuin mielenne on ajatellut.

Tämän tietoisuuden kasvaessa on hyvä harmonisoida nämä kehot ja Pyhät olemuksenne yhdeksi, yhdeksi kokonaisuudeksi, voidaksenne olla oma itsenne sekä toteuttaa omaa sielunne suunnitelmaa kunnioittaen itseänne ja muita kuin itseänne. Muistaen, että Rakkaus on. Ja on vain Rakkaus. Rakkaus on teissä, jokaisessa solussanne. Antakaa sen loistaa ja johdattaa tiellänne, kohti sydäntietoisuutta, Rakkautta.


Tämä muuttuva maailma voi tuoda fyysisiäkin oireita, vaikka totuus taustalla voi olla muu kuin fyysinen. Kokonaisuuden kannalta on hyvä muistaa, että energiakehojen hoitaminen on yhtä tärkeää hyvinvointinne / jaksamisen kannalta. Useat ovat ajan saatossa ajatelleet mielellään, että tuo on humpuukia. Aina on myös ollut ihmisiä joiden sydän / sydäntietoisuus on ollut auki, ja he ovat muistaneet kuinka hyödyllistä on pitää kokonaisuudesta huolta. Tiesithän, että fyysinen keho on viimeinen joka oirehtii. Se on ns. viimeinen varoitus / merkki.

Hoitamalla itseäsi kokonaisuutena, autat itseäsi monella tasolla joka päiväisessä elämässäsi. Autat itseäsi käsittelemään kohtaamasi asiat, tunnistamaan, tunnustamaan ja hyväksymään ne. Ja tietysti päästämään irti niistä. Se auttaa erottelukyvyn kasvattamisessa ja ymmärtämään mikä on olennaista. Muistamaan, kuinka Rakkaus on. On vain Rakkaus. Ja olet vapaa.


Tämä aika Viidennen Ulottuvuuden, Äiti Maan muutoksen, vaatii meiltä jokaiselta oman osamme. Olemme sen velkaa Äiti Maalle. Kunnioita siis itseäsi, Pyhänä olentona / olemuksena ja pidä huolta itsestäsi / omasta kokonaisuudestasi. Pelkästään sillä on jo positiivinen vaikutus, paitsi itseesi myös kaikkeen ympärilläsi olevaan. Olemmehan yhtä! Tulet huomaamaan suuren muutoksen. Prosessi on jokaisella omanlainen, juuri oikeanlainen sinulle. Me haluamme muistuttaa, että Rakkautesi kohdata Pyhä Totuus omasta jumalallisesta olemuksestasi on Rakkaudellinen kokemus ja joka kerta ainutlaatuinen.

Rakasta itseäsi, Pyhää Rakkauden Olemustasi ja pidä itsestäsi huolta vapautumalla kaikesta sinulle tarpeettomasta ja sinulle kuulumattomasta.

Rakkaudella,

Valon Sisar- ja Veljeskunta


ps. Aiempia kanavointeja luettavissa lamagaulrika.blogspot.com

37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MURROS

Comments


bottom of page